Foto
Aanlevering van de printbestanden voor uw opdracht
U kunt ons alle bestandsformaten aanleveren. Onze voorkeur PDF.  Wij controleren uiteraard uw bestand op verwerkbaarheid voordat wij starten met produceren.

Voor het aanleveren van uw bestanden kunt u gebruik maken van ons email adres
INFO@HETGOUDSPRINTHUIS.NL
Dit doet u onder vermelding van het opdrachtnummer. Dit nummer wordt aan u in de bevestigingsemail gezonden. U kunt per order één of meerdere bestanden insturen.

Voor grote bestanden (meer dan 8 Mb) maakt u het best gebruik van wetransfer.com ook hier gebruikt u ons emailadres INFO@HETGOUDSPRINTHUIS.NL

Toch nog vragen of problemen met de aanlevering, dan belt u ons gerust en wij zoeken samen naar een oplossing. Ons nummer 0182 60 15 42

Aflopende Bedrukking
Als er in de opmaak foto’s, tekst of illustraties tot aan de rand of over de papierrand komen, dan is het aan te raden dat je rondom het  document van 3 mm afloop (bleed) voorziet. Dus boven, onder, links en  rechts 3 mm extra ruimte.

Deze afloop is noodzakelijk om het drukwerk mooi te kunnen snijden zonder dat er een wit lijntje aan de randen zichtbaar is.

Let er bij de opmaak ook op dat de tekst niet te dicht aan de rand komt om te voorkomen dat daar doorheen gesneden wordt.! Houdt hier een veilige marge aan van minimaal 5 mm.